Suma la teva veu a l’Himne de la Infància!

Vine a alçar la teva veu per donar a conèixer els drets dels nens i nenes de Catalunya i d’arreu del món. L’Himne de la Infància és un projecte viu que construïm entre tots. En aquest projecte hi participen nens i nenes de centres educatius, famílies i corals. Llegeix atentament, perquè tens moltes maneres d’ajudar tots els nens i nenes del món amb la teva veu.

destaque-juga

Atenció, escoles!

Participeu-hi creant la vostra versió de l’himne

Durant el curs escolar de setembre del 2014 a juny del 2015 les escoles s’hi podran adherir per fer la coral més gran de Catalunya creant les seves pròpies versions de l’himne o cantant-ne la versió oficial.

Aquest curs 2014-2015, el Departament d’Ensenyament convoca la XIII Trobada de Corals d’Educació Infantil, Primària i Secundària, amb l’objectiu de potenciar i difondre l’educació musical. L’Himne de la Infància de Save the Children ha estat triat per formar part de les sis cançons que es cantaran en aquestes trobades que tindran lloc als diferents territoris catalans a la primavera del 2015.

Si la vostra escola està adherida a la Trobada de Corals del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya segurament ja deveu haver rebut l’himne, si no, el podeu descarregar a baix.

Quan tingueu la vostre versió final, us podeu sumar a la coral online més gran de Catalunya pujant el vostre vídeo aquí.

Atenció, famílies!

Participeu als Baby pícnics! Veniu en família als concerts taller preparats per corals de primera línia

Us esperem als Baby pícnics, uns concerts taller que tindran lloc a les diferents localitats catalanes, consulteu l’agenda. Els tallers de cant estaran dinamitzats per les agrupacions corals participants que ensenyaran a cantar l’himne a famílies amb infants de 6 a 12 anys mitjançant una metodologia lúdica i participativa.

Els més petits (de 3 a 5 anys) es divertiran amb un taller de dibuix i jocs sobre els drets.

El concert de concerts

Una vegada hagin acabat els tallers familiars, es clourà la festa amb un concert final en què tots els participants dels tallers i les corals podran cantar plegats. Les corals, a més, també cantaran la seva versió pròpia de l’himne i altres cançons del seu repertori.

Públic: Famílies amb nens i nenes de 3 a 12 anys.

Durada aproximada: 1 hora de taller i 1 hora de concert (total: 2 hores).

Sou una coral?

Sumeu-vos al repte de fer la coral online més gran de Catalunya

A Catalunya hi ha una gran tradició de cant coral i per això volem aprofitar la força i la capil·laritat que tenen les corals a tot el territori per estendre com una taca d’oli la veu dels infants.

Teniu dues maneres de participar-hi:

Fent difusió de l’himne i incloent-lo en els vostres concerts i repertori.

Penjant la vostra interpretació de l’himne al web per participar en la coral online més gran de Catalunya.

Descarregueu-vos l’himne