De què va això de l’himne?

El 20 de novembre del 2014 commemorem el 25è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants de les Nacions Unides. Save the Children, juntament amb nens i nenes que participen als seus projectes educatius, ha creat un himne per donar a conèixer els drets dels infants a la societat catalana.

El vídeo clip oficial de la campanya

A Catalunya encara ens queda molt per fer

Per què ho fem? Potser tens la percepció, errònia, que els nens i nenes de Catalunya estan protegits contra la violència, però la realitat revela dades que demostren que encara estem molt lluny d’assolir aquesta fita. Hi ha un gran desconeixement dels drets dels infants i això impedeix que se’ls protegeixi per garantir el seu benestar i felicitat.

Volem fer una crida per unir nens i nenes, educadors, i pares i mares sota un himne per tal de conscienciar la societat catalana que els nens i nenes d’aquí i d’arreu del món són subjectes amb plens drets.

 

Què volem aconseguir?

  • Difondre els drets dels nens i nenes perquè siguin respectats i així vetllar pel seu benestar.
  • Celebrar el 25è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants de les Nacions Unides.
  • Divertir-nos cantant i aprenent!

 

Com difondrem l’himne?

El programa consta de tres activitats:

Suma-hi la teva veu! Participa-hi!

Descarrega’t l’himne

Practica l’himne a casa i crea’n la teva versió. Ah, i no t’oblidis de gravar-te en vídeo i pujar-lo al nostre web per formar part de la coral online més gran de Catalunya.

Sobre Save the Children

Som l’organització independent líder en la defensa dels drets de la infància arreu del món. Treballem a més de 120 països salvant vides, proporcionant seguretat i protecció als nens i nenes i defensant els seus drets en el marc de la Convenció dels Drets dels Infants de les Nacions Unides.

Des del 1919 treballem en les principals àrees que afecten els infants: educació, salut, nutrició, treball infantil, prevenció d’abús sexual, reunificació dels infants amb les seves famílies després de catàstrofes i guerres, etc.

A Espanya treballem des de fa més de 20 anys amb programes d’atenció per a nens i nenes en risc de pobresa o exclusió social.

Més informació: www.savethechildren.es

Contacte:

Save the Children: www.savethechildren.es
933105200

Emilie Rivas – erivas@savethechildren.es

Fundació The Love Comes: www.thelovecomes.com

Miquel Guri – miquel@thelovecomes.com