L’Himne de la Infància al Palau Pedralbes

El 20 de novembre passat, el Dia Internacional de la Infància, al Palau Pedralbes es va crear el Primer Consell Nacional de la Infància i l’Adolescència de Catalunya (CNIAC).
Es un òrgan col·legiat de caràcter consultiu i de participació format per 46 infants i joves d’entre 8 i 17 anys.

El CNIAC es crea per representar els interessos dels infants i adolescents de Catalunya; fer propostes als organismes competents; opinar sobre aquelles actuacions que els afecten; afavorir la imatge positiva dels infants i joves; sensibilitzar la societat sobre el dret a ser escoltats i a participar; proposar informes i estudis sobre temes relacionats amb aquest col·lectiu, i fer projectes d’interès nacional relacionats amb les polítiques d’infància. És a dir, és un òrgan que vetllarà pels drets dels nens i nenes de Catalunya i per tant L’Himne de la Infància havia de ser present.

Interpretat per nens i nenes de l’Escola Oriol Martorell i alçant la seva veu pels Drets Dels Infants.

Més informació sobre la Constitució del CNIAC.

2 thoughts on “L’Himne de la Infància al Palau Pedralbes

Los comentarios están cerrados.